Een Bijzondere plek, een Bijzonder Cadeautje!
Betrouwbaar & Transparant
Direct persoonlijk contact! 085-2129663
Jouw plek voor groei!

Dé plek voor verbinding | Gecertificeerd & getest | Ontwikkel & groei!

Joyce Gruben

JOYCE straalt als een inspirerende bron van avontuur en groei. Als veelzijdige onderneemster, yoga-expert en moedige ontdekker, omarmt ze het leven met een onstuitbare passie. Jouw reis naar persoonlijke bloei wordt haar drijfveer. Daarnaast maakt Joyce magische kunst met 2 rechter handen.
 

Met een diepe liefde voor yoga, die ze ontdekte tijdens haar intensieve Yoga Docentenopleiding bij Suryalila in Zuid-Spanje, heeft JOYCE de kunst van Vinyasa, Power en Yin Yoga omarmd. Maar dat is slechts het begin. Ze heeft haar expertise uitgebreid tot opwindende disciplines, van Aquajogging tot avontuurlijke coaching in Australië.
 

JOYCE is de levende belichaming van avontuur en empowerment. Haar ondernemende reis omvat het onder andere het opzetten van ideeën, dat gezinnen verenigt door beweging, spel en mindfulness. Ze creëerde sprankelende workshops waarin ze de kracht van yoga en acroyoga combineert om diepgaande verbinding en vreugde te brengen.
 

In 'The Garden of Growth', brengt JOYCE een symfonie van ervaringen tot leven. Van meditaties tot natuurlijke kunst en storytelling, haar workshops omarmen diversiteit en empowerment. JOYCE is jouw facilitator voor retraites en empowerment coaching, waarin ze jouw pad naar zelfontdekking en transformatie verlicht.
 

Haar Creativiteit en kunstzinnigheid smeden betekenisvolle artistieke ontwerpen en designs. Jouw beginnende reis als kunstenaar wordt gevierd en aangemoedigd. In JOYCE's aanwezigheid vind je de kracht om je authentieke zelf te omarmen en te groeien.
 

Joyce's levendige geest en wijsheid creëren momenten van vreugde en groei. Ze nodigt je uit om je potentieel te verkennen en te floreren in een omgeving van koestering en empowerment.
 

Als je verlangt naar een gids die avontuur, wijsheid en ware groei belichaamt, is JOYCE de inspiratie die je zoekt. Bereid je voor op een onvergetelijke reis naar jouw volledige potentieel, met JOYCE als jouw betrouwbare metgezel.

Bekijk alle Kunst & Workshops

Acroyoga & Mindfulness Beoefenaar

Ontdek de harmonie tussen lichaam en geest met Joyce. Als ervaren Acroyoga-beoefenaar en mindfulness-meester brengt ze balans, vreugde en diepe rust in elke sessie. Ze creeërt een veilige en koesterende omgeving waarin ouders en kinds zich vrij voelen om te ontdekken, te groeien en hun creativiteit te uiten.

Retraite Facilitator

Laat Joyce je leiden op een reis naar innerlijke rust en persoonlijke groei. Als toegewijde retraite facilitator creëert ze een veilige en transformerende ruimte waarin je kunt loslaten, verbinden en bloeien. Met haar unieke bedding aan vrouwelijke energie kom je in een warm bad terecht.

Familie Bewustzijn & kinderanimaties

Laat je kids of familie begeleiden naar diepe verbindingen wordt geinspireerd met betoverende workshops. Creatief, gevuld met meditaties, natuurlijke kunst, storytelling en nog veel meer, waardoor ze een holistische benadering biedt die gezinnen en kinderen aanspreekt.

Creatief kunstenaresse

Joyce omarmt kunst als een krachtig middel om verbinding te creëren. Met haar vaardigheid in energetisch geladen & (geometrische) tekeningen en kunst weeft ze betekenisvolle verhalen en symboliek die de ziel voeden en inspireren.
Zowel op Canvas als digitaal is haar kunst levenlang te bewonderen, 

Unieke Animatie & Yoga

Volledig verzorgde retraites + overnachting

Verbind jouw kids & familie, versterk banden! 

Omarm een nieuwe vorm van krachtige kunst

IK WIL PLEZIER EN VERBINDING!!

Joyce in een notendop! 

Wij waarderen onze ervaren teachers.

3 vakgebieden

en maar liefst 5 opleidingen!

18 jaar

ervaring

300+

Blije kinderen

Bekijk alle Teachers
Download onze APP
Alle Activiteiten
Ruimteverhuur
Onze Misie en Visie