Een Bijzondere plek, een Bijzonder Cadeautje!
Betrouwbaar & Transparant
Direct persoonlijk contact! 085-2129663
Jouw plek voor groei!

Dé plek voor verbinding | Gecertificeerd & getest | Ontwikkel & groei!

Een nieuwe wereld

van verbinding en liefde

Oorsprong van Garden of Growth 

The Garden of Growth bloeide voort uit een diepgewortelde passie om een heilige plek te scheppen, doordrenkt met de kracht van transformatie en persoonlijke groei. Elk facet is liefdevol gesmeed en doordrongen van onze intense drang naar bewustwording en ontwikkeling! We zijn gegroeid uit een zaad van inspiratie en hebben met zorg elke ruimte gevormd. Deze tuin van kennis en welzijn is diep geworteld in onze passie om community & verbinding te creëren.

Onze definitie van een échte Community 

Bij The Garden of Growth gaat gemeenschap verder dan slechts een term; het is een levende kracht, hét kloppende hart van ons bestaan. Onze gemeenschap omhelst diversiteit en delen. Het is een netwerk van individuen die streven naar transformatie, geleid door een gemeenschappelijke roeping om te groeien, te delen en te bloeien. In onze tuin van samenzijn vinden we kracht in verbinding. Welkom in een wereld waar groei bloeit en transformatie tot leven komt.

 

MISSIE
 

 

VISIE
 

 

DOEL

Waarom doen we wat we doen? 

01. Onze missie

Hét potentieel van elk individu te stimuleren door bewustzijn en groei te koesteren, waarbij we de nieuwste baanbrekende wetenschappelijke inzichten inzetten om een transformatieve reis te faciliteren.

02. Onze Visie

Een wereld waarin persoonlijke ontwikkeling naadloos samenvloeit met wetenschappelijke kennis, een wereld waar elk individu de mogelijkheid heeft zelfrealisatie te bereiken. 

03. Ons Doel

The Garden of Growth hét concept én bruisend epicentrum van evolutie en empowerment te maken door in onvoorwaardelijkheid & verbinding samen te groeien. 

Hét tijdperk van Aquaruis, hét jaar van verandering
2023

Hét Fundament 

“Iedereen is liefde opzoek naar zichzelf”

Onze fundamenten rusten op de pijlers van interactieve, inspiratie en eenheid. Wij geloven in het koesteren van een omgeving die individuele en collectieve bloei omarmt. De interactie tussen onze fysieke ruimtes en onze innerlijke reis eindeloze een unieke dynamiek van ontwikkeling. 

Betekenis: Elke stap heeft betekenis. Wij creëren een omgeving van diepe gang en betekenisvolle ervaringen.

Een waardevol lid van The Garden of Growth wordt vervangen door een unieke combinatie van eigenschappen die bijdragen aan onze bloeiende gemeenschap en het fundamentele van persoonlijke en spirituele ontwikkeling. 

 

Lees hieronder verder voor onze kernwaarden en deze eigenschappen! 

 

ONZE KERNWAARDEN

GROEI

Wij omarmen groei als een krachtige motor voor positieve verandering. Onze gemeenschap is een voedingsbodem voor voortdurende ontwikkeling, waar individuele evolutie de weg naar succes effent..

INSPIRATIE

We delen inzichten en vieren elkaars prestaties. Onze interacties vormen een bron van motivatie en energie, waardoor iedereen wordt aangemoedigd om hun beste zelf te zijn.

TRIBE

Onvoorwaardelijke acceptatie van de ander. We handelen vanuit liefde, Samen staan we sterker. We cultiveren sterke banden en ondersteunen elkaar als een hechte eenheid. In deze gemeenschap vinden we kracht in verbondenheid en teamwork!

BEWUSTZIJN

Bewustzijn is de sleutel tot persoonlijke transformatie. We stimuleren zelfinzicht en empowerment, waardoor elk lid de mogelijkheid heeft om zijn of haar potentieel volledig te benutten..

IDENTITEIT van een

 Échte Growth Gardian:

Openheid voor Groei

Positieve Energizers:

Bewustzijnszoekers

Inspirators

Respectvolle Uitdagers

Betrouwbare Samenwerkers

Gedreven leerlingen

Betekeniszoekers

Empathische Verbinding

Toegewijde Ontdekkers

IK BEN EEN ECHTE GARDIAN OF GROWTH!
TERUG NAAR HOME
Bekijk alle Teachers
Download onze APP
Alle Activiteiten
Ruimteverhuur
Onze Misie en Visie