Een Bijzondere plek, een Bijzonder Cadeautje!
Betrouwbaar & Transparant
Direct persoonlijk contact! 085-2129663
Jouw plek voor groei!

Dé plek voor verbinding | Gecertificeerd & getest | Ontwikkel & groei!

Dylan de Vries

Dylan, een bezielde ontdekker van avontuur en zelfontwikkeling, belichaamt een krachtige reis naar innerlijke groei. Als Gecertificeerd Wim-hof Ademwerk en Ijsbad Teacher is hij een kalme leidsman, een pionier op het pad van vitaliteit en emotionele kracht.
 

Zijn verhaal begon in het schilderachtige Zweden, waar hij Joyce ontmoette tijdens gedeelde avonturen. Als vader en avonturier werd Dylan geïnspireerd om zijn zoektocht naar persoonlijk welzijn te delen. Gecertificeerd als Ademwerk en Ijsbad Instructor, brengt hij een unieke mix van rust, speelsheid en diepgaande wijsheid.
 

Dylan's reis voerde hen door Australië en Nieuw-Zeeland, een periode van intense groei en ontdekking. In 2017 verwelkomden ze hun zoon Eywa-Nahko, waardoor het avontuur een nieuwe dimensie kreeg.
 

In The Garden of Growth deelt Dylan zijn expertise en nodigt hij anderen uit om de kracht van ademhaling en het ijsbad te omarmen. Zijn kalme geest en authentieke benadering scheppen een omgeving waarin je de kracht ontdekt om jezelf te verheffen en te bloeien. Voor wie op zoek is naar een leidsman in avontuur, wijsheid en ware groei, is Dylan de inspiratie die je nodig hebt. Bereid je voor op een opmerkelijke reis naar je volledige potentieel, met Dylan als je wijze metgezel.

Bekijk alle ademsessies & ijsbaden!

Gecertificeerd Wim Hof Methode instructeur

 In 2019 heeft hij het prestigieuze certificaat behaald in de befaamde Wim Hof Methode. Doordrenkt met diepgaande kennis van ademhalingstechnieken, blootstelling aan koude, en mindset-training die de Wim Hof Methode kenmerkt. IJzige Wijsheid, Warme Begeleiding! 

Retraite Facilitator

Laat Dylan je leiden op een reis naar innerlijke rust en persoonlijke groei. Als toegewijde retraite facilitator creëert hij een veilige en transformerende ruimte waarin je kunt loslaten, verbinden en bloeien. 

Levenservaring die Raakt

Dylan's eigen reis van persoonlijke transformatie en veerkracht vormt de kern van zijn teachings. Zijn verhaal weeft door zijn lessen, waardoor een authentieke connectie ontstaat die mensen raakt op een diep niveau.  Een krachtige kwalificatie die je reis naar welzijn en avontuur naar een hoger niveau tilt.

Holistische Welzijnsbenadering:

Hij reikt verder dan de oppervlakte, en zijn teachings raken emotionele, mentale en fysieke aspecten, waardoor een volledige benadering van gezondheid en welzijn ontstaat. Dylan fungeert als een bedachtzame gids voor hen die verlangen naar 

een veilige ruimte voor emotionele exploratie en groei. 

Krachtig Ademwerk & ijsbaden! 

Volledig verzorgde retraites + overnachting

Ontketen Fysieke en Mentale Kracht

Ervaar bevrijding met diepgaand ademwerk

IK WIL PLEZIER EN VERBINDING!!
Bekijk alle Teachers
Download onze APP
Alle Activiteiten
Ruimteverhuur
Onze Misie en Visie